BLIV MERE NÆRVÆRENDE MED MINDFULNESS​

Mindfulness er et meget enkelt og veldokumenteret redskab til at træne nærvær og opmærksomhed. Mindfulness er at skabe stilhed i sindet. Det går i al sin enkelhed ud på at være opmærksom, med vilje, lige nøjagtig i dette øjeblik. Uden, på nogen måde, at være dømmende eller vurderende. Med andre ord, at være til stede i nuet – med fuld opmærksomhed. Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør og hjælper klienter fra Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart med at blive mere nærværende.


Vi har ofte mange gøremål i vores hverdag, som kræver en del planlægning. Det kan være, når vi kører til og fra arbejde. Eller når vi smører madpakker til familien. Hvor meget får du ikke tænkt på, eller planlagt, når du gør rent, eller laver mad. Er det næste dags møder, eller indkøb til fødselsdagen på lørdag?


Det samme gør sig gældende i forhold til ting der er sket, oplevelser vi har haft.

Det meste af vores tid går rent faktisk med at forholde os til fortid, eller fremtid. Men når det gælder om at være til stede lige her og nu, så glemmer vi det.

HVAD ER MINDFULNESS?

Mindfulness er det bedste redskab til at skabe ro og overblik. Det bevirker efterfølgende et øget nærvær og en skærpet bevidsthed, som giver nogle intense oplevelser.

Nye valgmuligheder, som du måske ikke tidligere kunne få øje på, kan pludselig opstå. ​

​Mindfulnesstræning handler om at blive mere opmærksom på det vi gør, når vi gør det. Samtidig at være opmærksom på, hvad det egentlig er for nogle tanker, der kommer og forstyrrer dig og stjæler din opmærksomhed.

Effekten af mindfulness er yderst veldokumenteret. Hjerneforskere har påvist at allerede efter 8 ugers forløb sker der positive ændringer i hjernen. ​Mindfulness kan hjælpe på stress og angst.​

​Send mig en SMS

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVORFOR MINDFULNESS?

​Først og fremmest kan alle lære det.

Som eksempler på udbytte af mindfulness kan nævnes:

 • ​Ro
 • ​Nærvær
 • ​Dæmpe højt blodtryk
 • ​Overblik
 • ​Mindre bekymring
 • ​Mindre stress
 • ​Mere glæde
 • ​Flere lykketilstande
 • ​Forbedret søvn
 • ​Øget kreativitet
 • ​Reduktion af kroniske smerter

FÅ HJÆLP TIL MINDFULNESS I DAG

Jeg er uddannet mindfulnessinstruktør og står klar til at hjælpe dig. Jeg kan kontaktes på telefon 60 16 08 53, på mail info@tilstedeinuet.dk eller ved at sende mig en SMS.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.​​​

KONTAKT DIN STRESSKONSULENT I DAG

Drømmer du om en hverdag med mindre stress og mere overskud?

​Som stresscoach kan jeg hjælpe dig, som er ramt af stress og dig, som vil forebygge stress. Selvom det kan føles uoverskueligt, så kan jeg hjælpe dig til et liv uden stress.

​Jeg hjælper primært stressramte i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart.

Vil du booke en tid eller høre mere? Kontakt mig på telefon 60 16 08 53 eller send en mail til info@tilstedeinuet.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

​Til Stede I Nuet

CVR-nummer: 33344163

Skærbækvej 114, 7000 Fredericia

Få rutevejledning her

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at sende en SMS eller en e-mail.

Telefon: 60 16 08 53

​E-mail: info@tilstedeinuet.dk