​MINDFULNESS MEDITATION

​Mindfulness er en tilstand - meditation er øvebanen.

Meditation kan beskrives som en form for indadvendt koncentration, der sorterer og bringer orden i tankerne. Det giver din hjerne en pause, og dit sind en chance for at falde til ro.


Ordet meditation kan have mange forskellige betydninger i forskellige menneskers bevidsthed. F.eks. kan meditation betegnes som en indre fordybelse, dyb stilhed og nærvær eller en mental afspændingsteknik. 

Frem for alt er meditation medvirkende til at give mere ro og balance i hverdagen. 

Samtidig vil du opleve en større følelse af at være til stede i nuet, med hele din fulde opmærksomhed. Med andre ord, du mærker at du lever, og er fuldt og helt til stede i det, du foretager dig lige nu.​

​Uanset hvorfor man mediterer, skal meditationen ikke betragtes som et mål i sig selv, og man behøver ikke at trække sig tilbage til en bjerghule for at meditere. ​

Meditation er et praktisk redskab, som kan hjælpe den enkelte til at leve sit daglige liv med større opmærksomhed, kreativitet og indre overskud at give af.

​​​

Alle kan lære det, det eneste der kræves er lidt tid.

​Det er videnskabeligt bevist, at der allerede ved daglig meditation af 10 min varighed, over en 8 ugers periode, sker store ændringer i form af f.eks.:

  • ​​Reduceret stress og blodtryk
  • Større glæde, og overskud
  • Bevirker en bedre nattesøvn

Bliv kontaktet af mig i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

KONTAKT DIN STRESSKONSULENT I DAG

Drømmer du om en hverdag med mindre stress og mere overskud?

​Som stresscoach kan jeg hjælpe dig, som er ramt af stress og dig, som vil forebygge stress. Selvom det kan føles uoverskueligt, så kan jeg hjælpe dig til et liv uden stress.

​Jeg hjælper primært stressramte i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart.

Vil du booke en tid eller høre mere? Kontakt mig på telefon 60 16 08 53 eller send en mail til info@tilstedeinuet.dk. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

​Til Stede I Nuet

CVR-nummer: 33344163

Skærbækvej 114, 7000 Fredericia

Få rutevejledning her

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at sende en SMS eller en e-mail.

Telefon: 60 16 08 53

​E-mail: info@tilstedeinuet.dk